Databeskyttelse

Fortrolighedspolitik

Personlige oplysninger
Ejeren af webstedet og ansvarlig for databehandling er Bettina Eriksen, med NIE x4446680k, for at kontakte kan du bruge e-mail-adressen info@artbybettina.com, telefon +34 636 383 098 eller post til Calle Marbella 6 First Floor Door 5, postnummer 29640 i Fuengirola, Málaga.

Ingen personlige oplysninger der registreres på ArtByBettina bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis i ArtByBettina’s database. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af ArtByBettina og dennes medarbejdere.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på u krypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos ArtByBettina på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos ArtByBettina, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra ArtByBettina. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Ifølge persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

    error:
    Cart
    • No products in the cart.