Original Limited Edition

 1. Klik på din favorit
 2. Vælg din størrelse
 3. Bestil og betal
 4. Inkl. gratis levering
 5. Unikt nummereret og signeret
 6. Inkl. ægthedscertifikat

! Når et kunstprint er udsolgt kommer det aldrig igen !

Alle Limited edition print stammer fra mine originale malerier og er kun frigivet under stænge krav og i begrænset oplag. De er trykt på Fine Art canvas og Fine Art paper. Jeg inspicerer personligt hvert enkelt tryk for at sikre mig at det lever op til kontrasten og farvetonen, i overensstemmelse med det originale maleri. Kun når jeg er tilfreds med resultatet tildeles printet sit unikke nummer, sin titel og min underskrift. Alle limited edition print leveres med sit eget tilsvarende ægthedscertifikat – dit bevis på ægthed og værdi.

Når en limited edition printudgave er udsolgt vil den aldrig blive reproduceret.

Original print/kunstprint – hvad skal du vide?

Et kunstprint defineres som et ’original’ print, hvis det er udgivet i et begrænset oplag samt signeret og nummereret af kunstneren selv.
Et originalt print er teknisk set et unikt stykke arbejde, da det kun er produceret som et begrænset oplag, og hver enkelte kunstprint er nummereret af kunstneren, typisk skrevet som en brøkdel – for eksempel 12/100. Tallet til højre for skråstregen angiver oplagets størrelse (i dette tilfælde 100), mens tallet til venstre er det enkelte kunstprints nummer. 
Til et ægte originalt kunstprint bør der ligeledes følge et ægthedsbevis eller certifikat med på printet. På et certifikat vil der yderligere stå specifikationer omkring kunstværket, materialeforbruget samt en dato og signering fra kunstneren selv.

Eksklusiv VIP registrering

Få nyheder først!

Når nye unikke værker sættes til salg, nye kunstprint udgives,
udstillinger åbnes, konkurrencer og tilbud lanceres
vil du få besked først.
Ved tilmelding deltager du også automatisk i lodtrækning om
et gavekort til shoppen, værdi 1.000 kr.
En vinder trækkes hver 6. måned, offentliggøres her på siden
og får besked direkte pr. e-mail.

  error:
  Cart
  • No products in the cart.